Gruppi-Cover

Discografia di   BRUTAL COMBAT

1985CHAOS IN EUROPE
1986NO SURRENDER VOL. 2
1986CHARLES MARTEL
1986PERIL ROUGE / SKINHEAD
1986R.A.C.
1987PASSE A L'OUEESTE / INDO EUROPEENS
1988SKINHEADS
1991NO SURRENDER VOL. 1 E 2
1992TOTAL FUCKING SKINHEADS (VINILE VERDE)
1992TOTAL FUCKING SKINHEADS
1993TOTAL FUCKING SKINHEADS (VINILE BLU)
1993TOTAL FUCKING SKINHEADS (VINILE BORGOGNA)
1994TOTAL FUCKING SKINHEADS (VINILE BIANCO)
1996L'ENFER C'EST LE PARADIS
1996BONUS EP
1998LOST AND FOUND
1998SKINHEADS / PASSE A L'OUEST
2001RARE